ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα Επιμορφωτικές συναντήσεις θεολόγων εκπαιδευτικών Ηρακλείου

Επιμορφωτικές συναντήσεις θεολόγων εκπαιδευτικών Ηρακλείου

E-mail Εκτύπωση

Παρακαλούνται οι θεολόγοι καθηγητές/τριες όλων των Ημερήσιων και Εσπερινών  Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. της ευρύτερης περιοχής της πόλης του Ηρακλείου (σχολεία των βόρειων επαρχιών του Ν. Ηρακλείου) να προσέλθουν σε επιμορφωτικές συναντήσεις, με θέμα «Προγραμματισμός του εκπαιδευτικού έργου - Διδασκαλία με το νέο ΠΣ στα Θρησκευτικά Γυμνασίου και Λυκείου», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Α. Οι θεολόγοι που υπηρετούν σε Γυμνάσια της ευρύτερης περιοχής της πόλης του Ηρακλείου: Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 11:30-14:00, στο 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου (Μενελάου 4-6, Γιόφυρο, γραμμή αστικού λεωφορείου «ΑΤΕΙ-Πειραματικό» ή «ΠΑΓΝΗ», στάση «Γιόφυρο-Τέρμα»).

Β. Οι θεολόγοι που υπηρετούν σε Λύκεια της ευρύτερης περιοχής της πόλης του Ηρακλείου: Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 11:30-14:00, στο 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου (Γ. Μαράντη-Γιόφυρος, γραμμή αστικού λεωφορείου «ΑΤΕΙ-Πειραματικό» ή «Αμμουδάρα» ή «ΠΑΓΝΗ», στάση «62 Μαρτύρων 200»).

Επισημαίνεται ότι προσεχώς θα γίνουν χωριστές συναντήσεις για τους θεολόγους της Μεσαράς και της ευρύτερης περιοχής Αρκαλοχωρίου.

Ο Σχολ. Σύμβουλος Θεολόγων

Γεώργιος Στριλιγκάς

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση