ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα Επιμορφωτικές ημερίδες-συναντήσεις για θεολόγους εκπαιδευτικούς

Επιμορφωτικές ημερίδες-συναντήσεις για θεολόγους εκπαιδευτικούς

E-mail Εκτύπωση

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Προχωρώντας προς το τέλος του διδακτικού έτους, επανέρχομαι στο θέμα της διοργάνωσης θεολογικών επιμορφωτικών ημερίδων, μίας ανά περιφερειακή ενότητα, τις οποίες είχα εξαγγείλει σε προγενέστερο έγγραφό μου (135/16-3-2018).

Κύριοι στόχοι για την υλοποίηση των συναντήσεων είναι:

  1. Να ανταλλάξουμε ενημέρωση για το διδακτικό έργο στο μάθημά μας, κατά τη χρονιά που πέρασε.
  2. Να δοθεί δυνατότητα σε όσους συναδέλφους επιθυμούν να παρουσιάσουν διδακτικές προτάσεις, θεολογικά θέματα, σκέψεις και προτάσεις γύρω από το μάθημα των Θρησκευτικών.
  3. Να μοιραστούμε τη χαρά της κοινής σύναξης

Λαμβάνοντας υπόψη τον αρχικό σχεδιασμό, καθώς επίσης τις δηλώσεις συμμετοχής των συναδέλφων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να εισηγηθούν ένα ειδικό θέμα, το πρόγραμμα των επιμορφωτικών ημερίδων έχει ως εξής:

Α. ΘΕΟΛΟΓΟΙ Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, ώρα 11:00-14:00, στην αίθουσα «Πατριάρχης Βαρθολομαίος» της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο (Μανουσάκη 3).

Β. ΘΕΟΛΟΓΟΙ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, ώρα 11:00-14:00, στην αίθουσα του Κέντρου Κοινωνικής και Πολιτιστικής Μέριμνας της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας (στον χώρο της Ιεράς Μητρόπολης).

Γ. ΘΕΟΛΟΓΟΙ Ν. ΧΑΝΙΩΝ: Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, ώρα 11:00-14:00, στο Ενοριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης «Η Κωνσταντινουπολειάδα» (Νέα Χώρα).

Δ. ΘΕΟΛΟΓΟΙ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, ώρα 11:00-14:00, στο αμφιθέατρο του ΠΕΚ Ηρακλείου (περιοχή Εσταυρωμένος).

Στο πρώτο μέρος κάθε εκδήλωσης θα γίνουν σύντομες εισηγήσεις-παρουσιάσεις από συναδέλφους που εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον και στο δεύτερο μέρος θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να μιλήσουμε για τις εμπειρίες μας στη χρονιά που πέρασε, να καταθέσουμε προβληματισμούς και προτάσεις. Στην εκδήλωση προσκαλούνται να λάβουν μέρος οι θεολόγοι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, με δυνατότητα εξαίρεσης των εμπλεκόμενων στις επαναληπτικές εξετάσεις ή σε εργασίες που αφορούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο Σχολ. Σύμβουλος Θεολόγων

Γεώργιος Στριλιγκάς

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 11:41  

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση