ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα Επιμορφωτική συνάντηση για θεολόγους: "Γνωριμία με το Π.Σ. και τα βιβλία των Θρησκευτικών"

Επιμορφωτική συνάντηση για θεολόγους: "Γνωριμία με το Π.Σ. και τα βιβλία των Θρησκευτικών"

E-mail Εκτύπωση

Αγαπητές και αγαπητοί  συνάδελφοι,

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου επιμορφωτικών συναντήσεων για νεοδιορισθέντες και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, που οργάνωσε η Π.Δ.Ε. Κρήτης και το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης, σας ενημερώνω ότι την Πέμπτη, 16/9/2021, ώρα 12:00-14.00, θα πραγματοποιηθεί νέα επιμορφωτική συνάντηση, με θέμα: «Γνωριμία με το Πρόγραμμα Σπουδών και τα βιβλία των Θρησκευτικών - Προγραμματισμός του εκπαιδευτικού έργου».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως. Μπορείτε να αναζητήσετε τη διεύθυνση της σύνδεσης στο σχετικό έγγραφο που στάλθηκε στις σχολικές μονάδες.

Η επιμορφωτική συνάντηση απευθύνεται σε  νεοδιορισθέντες, μόνιμους και αναπληρωτές θεολόγους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι δεν  έχουν διδακτική εμπειρία ή θα διδάξουν για πρώτη φορά τα εγκεκριμένα βιβλία στο σχολείο τους. Την επιμόρφωση μπορούν να παρακολουθήσουν, επίσης, θεολόγοι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους ως προς το θέμα.

Εύχομαι προς όλες και όλους καλό ξεκίνημα, καλή χρονιά!

Ο Συντονιστής Ε.Ε. κλάδου ΠΕ01

Γεώργιος Στριλιγκάς

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση