ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα Επιμορφωτικές συναντήσεις για νεοδιορισθέντες και αναπληρωτές θεολόγους εκπαιδευτικούς

Επιμορφωτικές συναντήσεις για νεοδιορισθέντες και αναπληρωτές θεολόγους εκπαιδευτικούς

E-mail Εκτύπωση

Αγαπητές και αγαπητοί  συνάδελφοι

Θερμά συγχαρητήρια για την τοποθέτησή σας στην περιφέρεια ευθύνης μου. Εύχομαι από καρδιάς καλή θητεία, καλή χρονιά, καλή δύναμη στο έργο σας.

Σας προσκαλώ στην πρώτη μας επιμορφωτική/ενημερωτική συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Α. Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 11:00-14:00: Για τους νεοδιόριστους, αναπληρωτές, ωρομίσθιους θεολόγους εκπαιδευτικούς των Δ/νσεων Ηρακλείου και Λασιθίου.

Β. Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 11:00-14:00: Για τους νεοδιόριστους, αναπληρωτές, ωρομίσθιους θεολόγους εκπαιδευτικούς των Δ/νσεων Ρεθύμνου και Χανίων.

Θεματολογία των συναντήσεων: Αλληλογνωριμία, διερεύνηση επιμορφωτικών αναγκών, προγραμματισμός του εκπαιδευτικού έργου στα Θρησκευτικά.

Οι πρώτες αυτές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως. Για να συνδεθείτε, αναζητείστε τη διαδικτυακή διεύθυνση στο έγγραφο το οποίο έχει σταλεί στο σχολείο σας.

Οι συναντήσεις απευθύνονται προς  νεοδιορισθέντες μόνιμους και αναπληρωτές θεολόγους εκπαιδευτικούς, καθώς και εκπαιδευτικούς που έχουν τοποθετηθεί για πρώτη φορά στην περιοχή ευθύνης με μετάταξη, μετάθεση κλπ. Εάν κάποιος εκπαιδευτικός κωλύεται να λάβει μέρος στη συνάντηση της περιοχής του, μπορεί να συμμετέχει εναλλακτικά στην άλλη συνάντηση. Οι συναντήσεις γίνονται χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Εύχομαι προς όλες και όλους καλό ξεκίνημα, καλή χρονιά!

Ο Συντονιστής Ε.Ε. κλάδου ΠΕ01

Γεώργιος Στριλιγκάς

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση