ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα Απονομή βραβείων Μαθητικού Διαγωνισμού για τον Απ. Παύλο

Απονομή βραβείων Μαθητικού Διαγωνισμού για τον Απ. Παύλο

E-mail Εκτύπωση
 

Σε μια όμορφη και λιτή τελετή έγινε η απονομή των βραβείων και αναμνηστικών δώρων στους μαθητές από την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου που έλαβαν μέρος στον Παγκρήτιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα "Παραγωγή ψηφιακής παρουσίασης με θέμα: Παύλος ο Απόστολος των Εθνών".

Η εκδήλωση έγινε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης την Τετάρτη 6 Μαΐου 2009. Τα παιδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, που υποδέχθηκε και δεξιώθηκε τα παιδιά και τους καθηγητές τους, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού κ. Ευγένιος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου κ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Μιχαήλ Δασκαλάκης, εκπαιδευτικοί, κληρικοί και γονείς των παιδιών.

Οι μαθητικές ομάδες που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό είχαν ήδη ανακοινωθεί  προ καιρού και εκκρεμούσε η απονομή των βραβείων και των επάθλων, για τις ομάδες της περιοχής του Ηρακλείου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Σχολικού Συμβούλου Θεολόγων κ. Στριλιγκά που εξήγησε τους σκοπούς και τη διαδικασία του διαγωνισμού και παρουσίασε τους νικητές. Στη συνέχεια συνεχάρησαν τα παιδιά και απένειμαν τα βραβεία και τα δώρα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, ο Επίσκοπος Κνωσού, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας και οι λοιποί επίσημοι προσκεκλημένοι. Η τελετή ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση, προσφορά δώρων από την Ιερά Αρχιεπισκοπή που διένειμε ο Αρχιεπίσκοπος και τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 18 Ιούλιος 2009 23:27  

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση