ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Επάξια εκλογή

E-mail Εκτύπωση

Ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Θεολόγων και οι θεολόγοι της Κρήτης συγχαίρουν τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού για την επάξια εκλογή του ως Μητροπολίτου στην ιστορική Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

 

Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, απευθυνόμενο στον εψηφισμένο Μητροπολίτη, αναφέρει:

«Συμμετέχουμε από καρδιάς στη μεγάλη χαρά της Ιεράς Μητρόπολης την οποία προορίζεστε να ποιμάνετε, της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας μας και ολόκληρης της Εκκλησίας της Κρήτης.

Η πανηγυρική εκλογή σας είναι ιδιαίτερη τιμή προς τον Σύνδεσμό μας, αφού επί σειράν ετών υπήρξατε τακτικό Μέλος του και μάλιστα Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Από τη θέση αυτή συμβάλατε εξαιρετικά στην πρόοδο του Συνδέσμου και την χάριτι Θεού οικοδομή των θεολόγων της Κρήτης.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άριστη και δημιουργική συνεργασία, την αγάπη και τη στήριξη που δείξατε ως Επίσκοπος Κνωσού προς τον Σύνδεσμό μας, όλα αυτά τα χρόνια.

Πιστεύουμε ότι και από τη θέση του Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου θα συνεχίσετε και θα αυξήσετε το θεοφιλές έργο σας προς δόξαν της Εκκλησίας και του λαού του νησιού μας.

Ταπεινά ευχόμαστε υγεία, μακροημέρευση και πλούσιο ποιμαντικό έργο με τη βοήθεια και τη Χάρη του Χριστού».

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 11 Σεπτέμβριος 2010 09:48  

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση