ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα Η Σχολή Γονέων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης γιόρτασε τους προστάτες αγίους

Η Σχολή Γονέων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης γιόρτασε τους προστάτες αγίους

E-mail Εκτύπωση

Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012, εορτή του Αγίου Ευσταθίου, η Σχολή Γονέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης  τίμησε τους προστάτες της Αγίους Ευστάθιο, Θεοπίστη, Θεόπιστο και Αγάπιο. Στο πλαίσιο της εορτής, έγινε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Θεοτόκου (Μπεντεβή), προς τιμήν των εορταζόμενων Αγίων. Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε και μίλησε επίκαιρα ο Αρχιμανδρίτης π. Παΐσιος Λαρεντζάκης, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, που εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο.

Ακολούθησε δεξίωση-καφές στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας όπου έγινε ενημέρωση από τη Διοικούσα Επιτροπή για τα προγράμματα της Σχολής στην περίοδο 2012-13.

Η Σχολή Γονέων είναι τμήμα του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και δραστηριοποιείται σύμφωνα με τους καταστατικούς στόχους του. Ήδη, έχει να παρουσιάσει μια αξιόλογη συγκομιδή εκδηλώσεων, με ομιλίες, σεμινάρια, εξορμήσεις, παρεμβάσεις σε Ενορίες κ.ά.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Σχολή Γονέων με την παραπάνω εκδήλωση ξεκινά το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της για την περίοδο 2012-13. Κατά την εκδήλωση, όλοι οι συμμετέχοντες είχαν  την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα της Σχολής και να προμηθευτούν ερωτηματολόγια ενδιαφερόντων, δηλώσεις συμμετοχής και έντυπα επικοινωνίας.

Τα σεμινάρια της Σχολής ξεκινούν από τα μέσα Οκτωβρίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εβδομαδιαίων συναντήσεων θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Τα σεμινάρια γίνονται στις αίθουσες του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής (οδός Αλκιβιάδου 6, έναντι της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας), κάθε Δευτέρα 5.00-7.00 μ.μ. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων προσφέρεται δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών όσων γονέων έχουν ανάγκη. Τα προγράμματα και τα σεμινάρια της Σχολής παρέχονται δωρεάν.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος                                               Η Γραμματέας

Γεώργιος Στριλιγκάς                           Ροδάνθη Ανδρουλιδάκη-Πετράκη

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2012 14:35  

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση