ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα Συναντήσεις παιδαγωγικής ενημέρωσης θεολόγων

Συναντήσεις παιδαγωγικής ενημέρωσης θεολόγων

E-mail Εκτύπωση

Παρακαλούνται οι θεολόγοι καθηγητές/τριες όλων των Ημερήσιων και Εσπερινών Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. των παρακάτω αναφερόμενων περιοχών να προσέλθουν στις συναντήσεις παιδαγωγικής ενημέρωσης, με θέμα «Προγραμματισμός του διδακτικού έργου, σχεδιασμός της διδασκαλίας στο μάθημα των Θρησκευτικών» σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Α. Οι θεολόγοι καθηγητές/τριες της περιοχής Α΄ Λασιθίου (Άγ. Νικόλαος, Νεάπολη, Κριτσά, Τζερμιάδο): Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, ώρα 12.00 - 14:00, στο 2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου (περιοχή Ξηρόκαμπος).

Β. Οι θεολόγοι καθηγητές/τριες της περιοχής Γ΄ Λασιθίου (Σητεία, Παλαίκαστρο, Τουρλωτή, Χανδράς): Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012, ώρα 12.00 - 14:00, στο 2ο Γυμνάσιο Σητείας.

Γ. Οι θεολόγοι καθηγητές/τριες της περιοχής Β΄ Λασιθίου (Ιεράπετρα, Κουτσουράς, Μακρυγιαλός): Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012, ώρα 12.00 - 14:00, στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας.

Δ. Οι θεολόγοι της ευρύτερης περιοχής Μεσαράς (Αγ. Δέκα, Βαγιονιά, Γέργερη, Ζαρός, Μοίρες, Πόμπια, Τεφέλι, Τυμπάκι): Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, ώρα 12.00-14.00, στο Γενικό Λύκειο Μοιρών, στις Μοίρες.

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να διευκολύνουν τη συμμετοχή των συναδέλφων, με τροποποίηση του προγράμματος όπου χρειάζεται, καθώς επίσης να ενημερωθούν ενυπόγραφα οι θεολόγοι καθηγητές.

Ο Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων

Γεώργιος Στριλιγκάς

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 07 Νοέμβριος 2012 00:28  

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση