ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Παγκρήτιος Σύνδεσμος Θεολόγων Ετήσια Γενική Συνέλευση του Παγκρήτιου Συνδέσμου Θεολόγων

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Παγκρήτιου Συνδέσμου Θεολόγων

E-mail Εκτύπωση

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 θα πραγματοποιήσει την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Θεολόγων.

Ο Σύνδεσμος προσκαλεί όλα τα μέλη του και τους θεολόγους της Κρήτης (εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους) να λάβουν μέρος. Ακουλουθεί η ανακοίνωση του Συνδέσμου:

 

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ

ΘΕΤΙΔΟΣ 13, 71304 ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλ. & Φαξ: 2810 250543, κιν. 6944712278

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ηράκλειο, 5-2-2011

Αριθμ. Πρωτ. 3

 

Προς: Τους θεολόγους της Κρήτης (εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους)

Έδρες τους

Σεβαστοί πατέρες, αγαπητοί συνάδελφοι

Ευχόμαστε το έτος 2013 να είναι ειρηνικό και δημιουργικό στην προσωπική, οικογενειακή, σχολική και εκκλησιαστική ζωή όλων. Ευχόμαστε οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες, προστάτες των Γραμμάτων και της Παιδείας, να στηρίζουν και να φωτίζουν τη ζωή και το έργο σας.

Σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, που θα πραγματοποιηθεί οριστικά το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013, ώρα 10:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Ηρακλείου Κρήτης (περιοχή Αγίας Αικατερίνης, Αλκιβιάδου 6).

Όπως ορίζεται στο Καταστατικό του Συνδέσμου, θέματα της Συνέλευσης είναι:

  1. Γενικός Απολογισμός έτους 2012.
  2. Προγραμματισμός δραστηριοτήτων έτους 2013.
  3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης του Συνδέσμου.

Όπως είναι γνωστό, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση είναι εξαιρετικά σημαντικός θεσμός, για τη λογοδοσία του Συμβουλίου, την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων. Πάνω απ’ όλα, είναι ευκαιρία για προσωπική κοινωνία.

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με πολλά ανοιχτά ζητήματα που αφορούν στους θεολόγους και το μάθημα των Θρησκευτικών. Ενδεικτικά, αναφέρομε τη συνεχιζόμενη έλλειψη θεολόγων καθηγητών σε πολλά σχολεία, τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα των απαλλαγών, το νέο Πρόγραμμα Σπουδών στα Θρησκευτικά, τις αναμενόμενες ανακοινώσεις για το νέο Λύκειο. Είναι αναγκαίο να ενημερωνόμαστε και να ενώνομε τις δυνάμεις μας για τον κοινό σκοπό. Για τους λόγους αυτούς είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή όλων στη Συνέλευση. Προσκαλούμε και παρακαλούμε όλους τους θεολόγους της Κρήτης (κληρικούς, λαϊκούς, άνεργους, εργαζόμενους, αναπληρωτές, ωρομίσθιους, μόνιμους, συνταξιούχους) να μετέχουν στις δραστηριότητες του Συνδέσμου και να στηρίζουν με την παρουσία τους τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των δραστηριοτήτων του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Στριλιγκάς

Ο Γεν. Γραμματέας

Αντώνιος Δουνδουλάκης

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση