ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

E-mail Εκτύπωση

Ο ιστότοπος theologoi-kritis.sch.gr είναι αφιερωμένος στο μάθημα των Θρησκευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Κρήτης. Υπεύθυνος για την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρησή της είναι ο Γεώργιος Στριλιγκάς, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου Θεολόγων στο ΠΕΚΕΣ Κρήτης.

Διακομιστής φιλοξενίας και εξυπηρέτησης της ιστοσελίδας είναι το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξή της έγινε με το λογισμικό Joomla. Το Joomla είναι ελεύθερο λογισμικό, που όταν χρησιμοποιείται για εκπαιδευτικούς σκοπούς διατίθεται δωρεάν βάσει της άδειας GNU/GPL.

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στον καθηγητή Πληροφορικής Λεωνίδα Παπαδάκη, από το Γραφείο ΠΛΗΝΕΤ Ηρακλείου, για τις χρήσιμες τεχνικές υποδείξεις και την ουσιαστική βοήθεια που πρόσφερε στα πρώτα βήματα.

Η ιστοσελίδα αναμένει την ενεργό συμμετοχή όλων των θεολόγων της Κρήτης, στους οποίους είναι αφιερωμένη. Δέχεται σχόλια, υποδείξεις, απόψεις, άρθρα, διδακτικές προτάσεις και ό,τι άλλο μπορεί να συνεισφέρει στη δημιουργική διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν απόψεις των συγγραφέων οι οποίοι έχουν και τα πνευματικά δικαιώματα στις εργασίες τους. Τα πνευματικά δικαιώματα των γενικών περιεχομένων ανήκουν στον ιστότοπο theologoi-kritis.sch.gr. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος, απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημομοσίευση και κάθε άλλη χρήση χωρίς γραπτή άδεια των δικαιούχων. Εξαιρούνται οι σκοποί για τους οποίους κατασκευάστηκε η ιστοσελίδα, δηλ. η αξιοποίηση του υλικού στο εκπαιδευτικό και διδακτικό έργο και την εν γένει ενημέρωση των εκπαιδευτικών.

Για την καλύτερη προβολή της ιστοσελίδας προτείνεται η χρήση του Mozilla Firefox. Εάν έχετε προβλήματα με τον Explorer, δομιμάστε να ρυθμίσετε την Προβολή συμβατότητας προσθέτοντας το sch.gr (Εργαλεία/Ρυθμίσεις προβολής συμβατότητας/Προσθήκη αυτής της τοποθεσίας Web).

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 09:24  

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση