ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα Συναντήσεις παιδαγωγικής ενημέρωσης για θεολόγους εκπαιδευτικούς

Συναντήσεις παιδαγωγικής ενημέρωσης για θεολόγους εκπαιδευτικούς

E-mail Εκτύπωση

Ο Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων Κρήτης προσκαλεί τους θεολόγους των περιφερειακών ενοτήτων Ρεθύμνου και Χανίων σε συναντήσεις παιδαγωγικής ενημέρωσης και συνεργασίας, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

α) Οι θεολόγοι της Δ.Δ.Ε. Ρεθύμνου: Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 12:00 - 14:00, στην αίθουσα «Πατριάρχης Βαρθολομαίος» της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου στο Ρέθυμνο (οδός Μανουσάκη 3, στο κέντρο της πόλης).

β) Οι θεολόγοι της Δ.Δ.Ε. Χανίων: Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, ώρα 12:00 - 14:00, στο Ενοριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγίων Κων/νου και Ελένης «Η Κωνσταντινουπολειάδα», στα Χανιά.

γ) Οι θεολόγοι των Γυμνασίων της ευρύτερης περιοχής Ηρακλείου (σχολεία των βόρειων επαρχιών του Ν. Ηρακλείου): Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014, ώρα 12:00-14:00, στο αμφιθέατρο του ΠΕΚ Ηρακλείου (περιοχή Εσταυρωμένου, μετά το ΤΕΙ, αστική γραμμή «ΑΤΕΙ-Πειραματικό»).

δ) Οι θεολόγοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της ευρύτερης περιοχής Ηρακλείου (σχολεία των βόρειων επαρχιών του Ν. Ηρακλείου): Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014, ώρα 12:00-14:00, στο αμφιθέατρο του ΠΕΚ Ηρακλείου (περιοχή Εσταυρωμένου, μετά το ΤΕΙ, αστική γραμμή «ΑΤΕΙ-Πειραματικό»).

ε) Οι θεολόγοι της περιοχής Μεσαράς (Αγ. Δέκα, Βαγιονιά, Γέργερη, Ζαρός, Μοίρες, Πόμπια, Τεφέλι, Τυμπάκι): Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014, ώρα 12:00-14:00, στο Γυμνάσιο Μοιρών.

Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι επιθυμούν, για την εξυπηρέτηση της εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου τους, να προσέλθουν σε διαφορετική συνάντηση από αυτή που αναφέρεται με βάση την έδρα τους, παρακαλούνται να ενημερώσουν τον Σχολικό Σύμβουλο πριν τις συναντήσεις.

Θέματα των συναντήσεων είναι: α) Προγραμματισμός του διδακτικού έργου σχολ. έτους 2014-15, β) Διερευνητικές προσεγγίσεις του πλαισίου αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου.

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να ενημερωθούν οι θεολόγοι εκπαιδευτικοί και να διευκολύνουν τη συμμετοχή τους στη συνάντηση, με τροποποίηση του προγράμματος όπου χρειάζεται ώστε να μη παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Παρακαλούνται όλοι οι θεολόγοι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες Ρεθύμνου και Χανίων (Ημερήσια και Εσπερινά Γυμνάσια, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ) να προσέλθουν στις προγραμματισμένες αντίστοιχες συναντήσεις.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 01 Οκτώβριος 2014 21:21  

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση