ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Παγκρήτιος Σύνδεσμος Θεολόγων Εκλογή του Αρχ. Μακαρίου Γρινιεζάκη σε Επίσκοπο Χριστουπόλεως

Εκλογή του Αρχ. Μακαρίου Γρινιεζάκη σε Επίσκοπο Χριστουπόλεως

E-mail Εκτύπωση

Η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε τον Αρχιμανδρίτη Μακάριο Γρινιεζάκη, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και Καθηγητή στην Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Ηρακλείου Κρήτης, σε Επίσκοπο Χριστουπόλεως.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι θεολόγοι της Κρήτης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τον Θεοφιλέστατο Εψηφισμένο Επίσκοπο Χριστουπόλως κ. Μακάριο για την επάξια εκλογή του. Συμμετέχουμε στη χαρά της Εκκλησίας και ευχόμαστε ο Άγιος Τριαδικός Θεός να τον ενδυναμώνει στο ευθυνοφόρο αρχιερατικό έργο που θα αναλάβει.

Συγχαίρουμε τον Θεοφιλέστατο για τη μέχρι σήμερα πολυσχιδή εκκλησιαστική προσφορά και μαρτυρία του, το πλούσιο ποιμαντικό έργο και τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα και ιδιαιτέρως για την αγάπη προς την πρωτόθρονη Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία, το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο.  Επιπλέον, τον ευχαριστούμε για την αγάπη του προς τον Σύνδεσμό μας, επειδή πάντοτε υπήρξε πολύτιμος αρωγός στο έργο του.

Ευχόμαστε η Ανάσταση του Χριστού να του χαρίζει έτη πολλά, ευφρόσυνα και ευλογημένα, προς δόξαν της Εκκλησίας, του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, της Εκκλησίας της Εσθονίας όπου θα αναλάβει καθήκοντα, της νήσου μας και της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Χριστουπόλεως.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 09:20  

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση