ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα
Ανακοινώσεις - Επίκαιρα

Επιμορφωτικές ημερίδες για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τα Θρησκευτικά

E-mail Εκτύπωση

Επιμορφωτικές ημερίδες για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα «Διδάσκοντας Θρησκευτικά με το νέο Πρόγραμμα Σπουδών», υλοποιούνται κατά την τρέχουσα περίοδο στην περιφέρεια Κρήτης. Οι ημερίδες διοργανώνονται με την έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης, με πρωτοβουλία και συντονισμό Σχολικών Συμβούλων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για τους εκπαιδευτικούς της περιφέρειάς τους, και με την επιμορφωτική υποστήριξη και συνεργασία του Σχολικού Συμβούλου Θεολόγων Κρήτης κ. Γεωργίου Στριλιγκά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 09:41 Περισσότερα...
 

Επιμορφωτικές συναντήσεις θεολόγων εκπαιδευτικών Αγ. Νικολάου, Μεσαράς, Αρκαλοχωρίου-Βιάννου

E-mail Εκτύπωση

Παρακαλούνται οι θεολόγοι καθηγητές/τριες όλων των Ημερήσιων και Εσπερινών  Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ., που υπηρετούν σε σχολεία της ευρύτερης περιοχής Αγίου Νικολάου της Δ/νσης Δ.Ε. Λασιθίου, της περιοχής Μεσαράς και της ευρύτερης περιοχής Αρκαλοχωρίου-Βιάννου της Δ/νσης Δ.Ε. Ηρακλείου, να προσέλθουν σε επιμορφωτικές συναντήσεις, με θέμα «Προγραμματισμός του εκπαιδευτικού έργου - Διδασκαλία με το νέο ΠΣ στα Θρησκευτικά Γυμνασίου και Λυκείου», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 13:06 Περισσότερα...
 

Επιμορφωτικές συναντήσεις θεολόγων εκπαιδευτικών ν. Ρεθύμνου

E-mail Εκτύπωση

Παρακαλούνται οι θεολόγοι καθηγητές/τριες όλων των Ημερήσιων και Εσπερινών  Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ. της Δ/νσης Δ.Ε. Ρεθύμνου να προσέλθουν σε επιμορφωτικές συναντήσεις, με θέμα «Προγραμματισμός του εκπαιδευτικού έργου - Διδασκαλία με το νέο ΠΣ στα Θρησκευτικά Γυμνασίου και Λυκείου», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 12:39 Περισσότερα...
 

Επιμορφωτικό σεμινάριο για θεολόγους εκπαιδευτικούς, με θέμα «Τεχνικές διδασκαλίας για τη βιωματική και διερευνητική μάθηση»

E-mail Εκτύπωση

Επιμορφωτικό σεμινάριο για θεολόγους εκπαιδευτικούς, με θέμα «Τεχνικές διδασκαλίας για τη βιωματική και διερευνητική μάθηση», θα υλοποιηθεί την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 17:00-20:30, στο συγκρότημα 1ου Λυκείου - 5ου Γυμνασίου Χανίων (Γερασίμου Παρδάλη, Τ.Κ. 73131, Χανιά). Το σεμινάριο είναι διάρκειας 4 επιμορφωτικών ωρών και απευθύνεται σε θεολόγους εκπαιδευτικούς, με προαιρετική συμμετοχή.

Περισσότερα...
 

Επιστολή του Παγκρήτιου Συνδέσμου Θεολόγων για προσλήψεις αναπληρωτών, γι' ανάθεση Θρησκευτικών και εορτή Τριών Ιεραρχών

E-mail Εκτύπωση

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ

ΥΠΑΤΙΑΣ 5, 71307, ΜΠΕΝΤΕΒΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ηράκλειο, 17-09-2017

Αριθμ. Πρωτ. 6

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ως Παγκρήτιος Σύνδεσμος Θεολόγων επικοινωνούμε μαζί σας για να ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και δράσεις για το καλό των μαθητών μας και την ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας. Επίσης, θα θέλαμε να θέσουμε υπόψιν σας κάποια ζητήματα, τα οποία θεωρούμε καίρια και σημαντικά για τη σωστή λειτουργία των σχολείων μας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 19:42 Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση