ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα
Ανακοινώσεις - Επίκαιρα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας στην ελληνική επικράτεια Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ)

E-mail Εκτύπωση

Πανελλαδικό Συνέδριο, με θέμα «Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας στην ελληνική επικράτεια», θα θα πραγματοποιηθεί στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, από 1 έως 3 Απριλίου, σε συνεργασία με την Εταιρεία Εκκλησιαστικού και Κανονικού Δικαίου και υπό την αιγίδα της Εκκλησίας της Κρήτης.

Ακολουθεί το Πρόγραμμα του Συνεδρίου:

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016 23:41 Περισσότερα...
 

Ανακοίνωση του Παγκρήτιου Συνδέσμου Θεολόγων για τη σύγκληση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθόδοξης Εκκλησίας

E-mail Εκτύπωση

Τα μέλη του Παγκρήτιου Συνδέσμου Θεολόγων πληροφορηθήκαμε με αγαλλίαση και χαρά τη σύγκληση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας, από 16 έως 27 Ιουνίου 2016, στην Κρήτη.

Οι Θεολόγοι της Κρήτης συνεορτάζομε για το μεγάλο εκκλησιαστικό γεγονός, το οποίο πληροί όλους τους Ορθοδόξους με αισθήματα αισιοδοξίας και αναστάσιμης ελπίδας. Ως ταπεινά μέλη της Εκκλησίας, με παρακαταθήκη το Κυριακό λόγιο «ἀπό Ἱεροσολύμων μή χωρίζεσθαι, αλλά περιμένειν τήν ἐπαγγελίαν τοῦ Πατρός», προσβλέπομε στην εόρτια ημέρα της Ορθοδοξίας ως επιβεβαίωση της Πεντηκοστής, ως μαρτυρία της πνοής του Παρακλήτου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 13:56 Περισσότερα...
 

Συνέδριο με θέμα "Διδασκαλία και αξιολόγηση μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση"

E-mail Εκτύπωση

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Ηρακλείου και το ΤΕΙ Κρήτης, ανακοινώνουν τη διοργάνωση διήμερου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου στις 18 και 19 Μαρτίου 2016 στο ΤΕΙ Κρήτης, στο Ηράκλειο, με θέμα: «Διδασκαλία και αξιολόγηση μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης.

Περισσότερα...

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 20:33
 

Συμμετέχοντες στις επιμορφωτικές διδασκαλίες και το σεμινάριο στα Χανιά

E-mail Εκτύπωση

Οι συμμετέχοντες θεολόγοι εκπαιδευτικοί στο πρόγραμμα επιμορφωτικών διδασκαλιών και το σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά στις 15-16/2/2016 είναι:

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 01:09 Περισσότερα...
 

Συνέδριο με θέμα "Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας στην ελληνική επικράτεια" στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

E-mail Εκτύπωση

Πανελλαδικό Συνέδριο, με θέμα «Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας στην ελληνική επικράτεια»,θα πραγματοποιηθεί στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, σε συνεργασία με την Εταιρεία Εκκλησιαστικού και Κανονικού Δικαίου. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Εκκλησίας της Κρήτης και θα γίνει από 1 έως 3 Απριλίου 2016.

Κατόπιν συνεννοήσεως με τον Γενικό Διευθυντή της Ορθοδόξου Ακαδημίας κ. Κων/νο Ζορμπά, η Ακαδημία προσφέρει φιλοξενία στους θεολόγους που επιθυμούν να λάβουν μέρος. Τα μέλη του Παγκρήτιου Συνδέσμου Θεολόγων και όσοι θεολόγοι επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να απευθύνονται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (email: oacotenet.gr) και στα τηλ. 28240 22500 / 22245.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 06 Φεβρουάριος 2016 16:51
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση