ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα
Ανακοινώσεις - Επίκαιρα

Συμμετέχοντες στις επιμορφωτικές διδασκαλίες και το σεμινάριο θεολόγων

E-mail Εκτύπωση

Οι συμμετέχοντες θεολόγοι εκπαιδευτικοί οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα επιμορφωτικών διδασκαλιών και σεμιναρίων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά τη περίοδο Δεκεμβρίου 2015 - Ιανουαρίου 2016, στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, μέχρι στιγμής είναι:

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 09:37 Περισσότερα...
 

Επιμορφωτικές δειγματικές διδασκαλίες για θεολόγους εκπαιδευτικούς

E-mail Εκτύπωση

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου παιδαγωγικών συναντήσεών μας σε ολόκληρη την Κρήτη, σας ενημερώνω ότι προγραμματίζεται η υλοποίηση μιας σειράς από επιμορφωτικές δειγματικές διδασκαλίες στην τάξη, οι οποίες θα γίνουν σε διάφορες πόλεις της Κρήτης, κατά την περίοδο από Δεκέμβριο 2015 έως Μάρτιο 2016. Λόγω των περιορισμών που επιβάλλουν οι συνθήκες της σχολικής τάξης, κάθε μάθημα  θα παρακολουθήσει μικρή ομάδα εκπαιδευτικών.

Περισσότερα...
 

Επιμορφωτικές διδασκαλίες - Επιμορφωτικά σεμινάρια για θεολόγους

E-mail Εκτύπωση

Σε συνέχεια του προηγούμενου εγγράφου μου, με αριθμ. 1285/18-11-2015, επανέρχομαι στο θέμα της πραγματοποίησης σειράς επιμορφωτικών διδασκαλιών στην τάξη και σεμιναρίων, σε διάφορες πόλεις της Κρήτης, από τον Δεκέμβριο 2015 έως τον Μάρτιο 2016. Είμαι στην ευχάριστη θέση, σε πρώτη φάση,  να ανακοινώσω το πρόγραμμα της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου. Οι διδασκαλίες που θα πραγματοποιηθούν και οι εκπαιδευτικοί που θα διδάξουν είναι:

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015 11:19 Περισσότερα...
 

Μελετώντας πίνακες του Greco με Artful Thinking και βιωματικές τεχνικές

E-mail Εκτύπωση

To Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου και το Δίκτυο Greco σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο Θεολόγων Κρήτης κ. Γεώργιο Στριλιγκά διοργανώνουν «Επιμορφωτικό Σεμινάριο με τίτλο: Μελετώντας πίνακες του Greco με Artful Thinking και βιωματικές τεχνικές» την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17:00-20:00, στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού (Μ. Αγκαράθου 9, πίσω από τον Αγ. Δημήτριο). Στο Σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν είκοσι πέντε (25) εκπαιδευτικοί, με προτεραιότητα όσους συμμετέχουν στο Δίκτυο Greco ή υλοποιούν ΠΣΔ / project με αντίστοιχη θεματολογία, αλλά και ενδιαφερόμενοι, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015 11:19 Περισσότερα...
 

Ημερίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης για τα Θρησκευτικά

E-mail Εκτύπωση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης προγραμματίζει ημερίδα για θεολόγους, με θέμα “Το μάθημα των Θρησκευτικών και οι δικαστικές αποφάσεις 115/2012 και 1/2015”. Η ημερίδα θα γίνει το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, στο Ηράκλειο.

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας...

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση