ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα
Ανακοινώσεις - Επίκαιρα

Επίσκεψη των θεολόγων της Κρήτης στην Ιερά Μονή Κουδουμά

E-mail Εκτύπωση

Ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Θεολόγων προγραμματίζει προσκυνηματική επίσκεψη - θεολογική ημερίδα στην Ιερά Μονή Κουδουμά, στις 30-31 Αυγούστου, και προσκαλεί τα μέλη του και τους θεολόγους της Κρήτης να συμμετέχουν. Ακουλουθεί σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 04 Αύγουστος 2015 09:55 Περισσότερα...
 

Εκδήλωση του Συνδέσμου Αποφοίτων της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης

E-mail Εκτύπωση

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια σύναξη του Συνδέσμου Αποφοίτων της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης "Η Αγία Τριάς", στα Χανιά. Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους αποφοίτους του σχολικού έτους 1964-65, καθώς επίσης στον αείμνηστο φιλόλογο καθηγητή της Σχολής, αξιόλογο ποιητή και συγγραφέα, Γιώργη Μανουσάκη.

 

Περισσότερα...

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 25 Ιούλιος 2015 14:17
 

Ανακοινωθέν της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης

E-mail Εκτύπωση

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2015 11:36 Περισσότερα...
 

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Θεολογία

E-mail Εκτύπωση

Στο Πανεπιστήμιο “Νεάπολις” της Πάφου στην Κύπρο λειτουργεί από τριετίας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στις θεολογικές σπουδές. Σύμφωνα με τις ανακοινώσειις του Προγράμματος το Πρόγραμμα στοχεύει στην κάλυψη αναγκών της Εκκλησίας και της Εκπαίδευσης. Διδάσκουν καθηγητές με μεγάλη εμπειρία στην επιστημονική έρευνα και διδασκαλία. Μπορούν να το παρακολουθήσουν κληρικοί και λαϊκοί θεολόγοι, εκπαιδευτικοί, φιλόλογοι και διδάσκαλοι καθώς και πτυχιούχοι άλλων πανεπιστημιακών τμημάτων διαφόρων συναφών ανθρωπιστικών σπουδών.

Περισσότερα...

 

Αποτελέσματα Μαθητικού Διαγωνισμού για μαθητές Νηπιαγωγείου-Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με θέμα τους Τέσσερις Μάρτυρες

E-mail Εκτύπωση

Κατά το τρέχον σχολικό έτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 190 χρόνων από τη θυσία των Τεσσάρων Μαρτύρων, ο Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων Κρήτης και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, καθώς επίσης με την αρωγή και τη συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, πραγματοποίησαν Μαθητικό Διαγωνισμό για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Στην Οργανωτική Επιτροπή έλαβαν μέρος οι Σχολικοί Σύμβουλοι Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Δυτικής Κρήτης και ο Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων Κρήτης, οι οποίοι συγκρότησαν και την Επιτροπή Αξιολόγησης των δημιουργιών των μαθητών. Στο Διαγωνισμό έλαβαν μέρος συνολικά 216 μαθητές.

Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση