ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα
Ανακοινώσεις - Επίκαιρα

Οδηγίες για τις εξετάσεις Μαΐου-Ιουνίου στα Θρησκευτικά

E-mail Εκτύπωση

Προχωρώντας προς την ολοκλήρωση του διδακτικού έτους, δημοσιεύουμε ορισμένες βασικές επισημάνσεις για την προετοιμασία και την υλοποίηση των εξετάσεων στα Θρησκευτικά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2015 13:11 Περισσότερα...
 

Εκλογή του Αρχ. Μακαρίου Γρινιεζάκη σε Επίσκοπο Χριστουπόλεως

E-mail Εκτύπωση

Η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε τον Αρχιμανδρίτη Μακάριο Γρινιεζάκη, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και Καθηγητή στην Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Ηρακλείου Κρήτης, σε Επίσκοπο Χριστουπόλεως.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι θεολόγοι της Κρήτης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τον Θεοφιλέστατο Εψηφισμένο Επίσκοπο Χριστουπόλως κ. Μακάριο για την επάξια εκλογή του. Συμμετέχουμε στη χαρά της Εκκλησίας και ευχόμαστε ο Άγιος Τριαδικός Θεός να τον ενδυναμώνει στο ευθυνοφόρο αρχιερατικό έργο που θα αναλάβει.

Συγχαίρουμε τον Θεοφιλέστατο για τη μέχρι σήμερα πολυσχιδή εκκλησιαστική προσφορά και μαρτυρία του, το πλούσιο ποιμαντικό έργο και τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα και ιδιαιτέρως για την αγάπη προς την πρωτόθρονη Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία, το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο.  Επιπλέον, τον ευχαριστούμε για την αγάπη του προς τον Σύνδεσμό μας, επειδή πάντοτε υπήρξε πολύτιμος αρωγός στο έργο του.

Ευχόμαστε η Ανάσταση του Χριστού να του χαρίζει έτη πολλά, ευφρόσυνα και ευλογημένα, προς δόξαν της Εκκλησίας, του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, της Εκκλησίας της Εσθονίας όπου θα αναλάβει καθήκοντα, της νήσου μας και της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Χριστουπόλεως.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 09:20
 

1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο του ΙΑΚΕ

E-mail Εκτύπωση

Το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών οργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα “Το Σύγχρονο Σχολείο μέσα από το πρίσμα των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών”, στο Ηράκλειο Κρήτης (Ξενοδοχείο “Atlantis”) από 24-26 Απριλίου 2015.

Αφίσα του Συνεδρίου

Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Πρόσκληση του Συνεδρίου

 

Διημερίδα για θεολόγους στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

E-mail Εκτύπωση

Η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Θεολόγων, προγραμματίζει δύο συνεχόμενες ημερίδες, οι οποίες απευθύνονται προς θεολόγους, εκπαιδευτικούς και κληρικούς, και θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, στο Κολυμπάρι Χανίων.

Περισσότερα...
 

Συμμετέχοντες στο σεμινάριο (Τα έξι καπέλα της σκέψης)

E-mail Εκτύπωση

Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής οι συμμετέχοντες στο εργαστηριακό επιμορφωτικό σεμινάριο, διάρκειας 3 ωρών, με θέμα «Διδακτικές χρήσεις της στρατηγικής τα έξι καπέλα της σκέψης», το οποίο θα γίνει την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 17.30-20.30, στο αμφιθέατρο του ΠΕΚ Ηρακλείου (περιοχή Εσταυρωμένος μετά το ΤΕΙ, τελευταία στάση της αστικής γραμμής ΑΤΕΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ) είναι:

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015 22:09 Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση