ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα
Ανακοινώσεις - Επίκαιρα

Συνάντηση παιδαγωγικής ενημέρωσης για αναπληρωτές θεολόγους εκπαιδευτικούς

E-mail Εκτύπωση

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 17:30-19:30, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση παιδαγωγικής ενημέρωσης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ01-Θεολόγων πλήρους και μειωμένου ωραρίου, που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου κατά το σχολ. έτος 2014-15. Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας της Ενορίας Αγίου Τίτου Ηρακλείου (οδός Επιμενίδου 3, πλησίον του Ναού του Αγίου Τίτου στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου).

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 04 Φεβρουάριος 2015 19:05 Περισσότερα...
 

Έναρξη λειτουργίας του Μουσείου Χριστιανικής τέχνης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

E-mail Εκτύπωση

Την Κυριακή, 1η Φεβρουαρίου, έγινε ο Αγιασμός της έναρξης λειτουργίας του Μουσείου Χριστιανικής Τέχνης «Αγία Αικατερίνη Σιναϊτών» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, συμπαραστατούμενο από τον Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Μεθόδιο Βερνιδάκη καί πολλούς κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Περισσότερα...
 

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Παγκρήτιου Συνδέσμου Θεολόγων

E-mail Εκτύπωση

Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθεί η ετήρια τακτική Γενική Συνέλευση του Παγκρήτιου Συνδέσμου Θεολόγων.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 04 Φεβρουάριος 2015 10:02 Περισσότερα...
 

Διαρκές Σεμινάριο του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου

E-mail Εκτύπωση

Το Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου πραγματοποιεί την τρίτη διάλεξη του Διαρκούς Σεμιναρίου «Θέματα Παιδείας και Πολιτικής», κατά το σχολικό έτος 2014-2015, με θέμα "Το διαφορετικό περιεχόμενο του όρου «έθνος» μεταξύ της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης· οι βαθύτερες θεολογικές αιτίες της εν λόγω διαφοράς", με εισηγητή τον Ιωάννη Λίλη, Λέκτορα Δογματικής και Συμβολικής Θεολογίας της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015, στις  7:00μ.μ. στο Αμφιθέατρο του ΠΕΚ, στο σχολικό συγκρότημα των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων Δ.Ε. Ηρακλείου στον Εσταυρωμένο (Γιάννη Κορνάρου 17).

Περισσότερα...

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 22 Ιανουάριος 2015 23:40
 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη προσωπικού

E-mail Εκτύπωση

Το Μουσείο Χριστιανικής Τέχνης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης «Αγία Αικατερίνη Σιναϊτών», σύμφωνα με την υπ’  αριθμ. 02/16-12-2014 απόφαση του Δ.Σ. του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, προκηρύσσει δύο θέσεις μερικής απασχόλησης, για άμεση πρόσληψη, οι οποίες θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες επαναλειτουργίας του από την 30ή  Δεκεμβρίου 2014.

Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση