ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα Επιμορφωτική συνάντηση των θεολόγων εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης της ευρύτερης περιοχής Ηρακλείου

Επιμορφωτική συνάντηση των θεολόγων εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης της ευρύτερης περιοχής Ηρακλείου

E-mail Εκτύπωση

Α γ α π η τ έ ς  κ α ι  α γ α π η τ ο ί  σ υ ν ά δ ε λ φ ο ι

Μετά την πρόσφατη αναβολή των προγραμματισμένων επιμορφωτικών συναντήσεών μας στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2022, σας προσκαλώ στην πρώτη μας για φέτος επιμορφωτική συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επικοινωνιακού Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, (Αλκιβιάδου 6, περιοχή Αγ. Αικατερίνης, Τ.Κ. 71307 Ηράκλειο), τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, ώρα 12:00-14:00, με θέμα: "Προγραμματισμός του εκπαιδευτικού έργου στα Θρησκευτικά - Σχεδιασμός διδασκαλίας με τη βιωματική μέθοδο".

Η συνάντηση απευθύνεται προς τους/τις θεολόγους εκπαιδευτικούς Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. των βόρειων επαρχιών της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου (πρωτίστως των σχολικών μονάδων των Δήμων Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Χερσονήσου), καθότι για τους θεολόγους των νότιων επαρχιών θα πραγματοποιηθούν προσεχώς αντίστοιχες επιμορφωτικές συναντήσεις στις Μοίρες και στο Αρκαλοχώρι, με το ίδιο θέμα.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, ο οποίος θα διανείμει στους θεολόγους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα σχολεία εντός των ορίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης (Ηράκλειο, Ν. Αλικαρνασσός, Γάζι, Γούρνες, Γούβες, Αρχάνες, Επισκοπή, Τύλισσος, Προφήτης Ηλίας, Άγιος Μύρων, Βενεράτο, Κρουσώνας), πρωτίστως για τους/τις μαθητές/τριες της Α΄ τάξης Γυμνασίου και εάν είναι εφικτό της Α΄ Λυκείου και της Β΄ Γυμνασίου, αντίτυπα της Καινής Διαθήκης, ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών/τριών του σχολείου τους. Για την αποτελεσματικότερη οργάνωση της διανομής, παρακαλώ τους/τις θεολόγους που υπηρετούν στα σχολεία εντός των ορίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, καθώς και το πλήθος των αντιτύπων που θα χρειαστεί να παραλάβετε. Για να δηλώσετε αυτά τα στοιχεία, αναζητήστε τη διεύθυνση της ηλεκτρονικής φόρμας στο σχετικό έγγραφο που έχει σταλεί στο σχολείο σας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Συντονιστής Ε.Ε. κλάδου ΠΕ01

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2022 08:13  

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση