ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα Επιμορφωτικές συναντήσεις θεολόγων εκπαιδευτικών

Επιμορφωτικές συναντήσεις θεολόγων εκπαιδευτικών

E-mail Εκτύπωση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες επιμορφωτικές συναντήσεις των θεολόγων εκπαιδευτικών Ημερήσιων και Εσπερινών Γυμνασίων, Γεν. Λυκείων και ΕΠΑ.Λ., με θέμα: "Προγραμματισμός του εκπαιδευτικού έργου στα Θρησκευτικά – Σχεδιασμός διδασκαλίας με τη βιωματική στρατηγική", σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, ώρα 12:00-14:00, στο ΓΕΛ Μοιρών, στις Μοίρες, για τους θεολόγους εκπαιδευτικούς των Ημερήσιων και Εσπερινών Γυμνασίων, Γεν. Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. της περιοχής Μεσαράς (Αγ. Δέκα, Βαγιονιά, Γέργερη, Ζαρός, Μοίρες, Πόμπια, [Τεφέλι], Τυμπάκι).

Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, ώρα 12:00-14:00, στο ΓΕΛ Αρκαλοχωρίου, στο Αρκαλοχώρι, για τους θεολόγους εκπαιδευτικούς των Ημερήσιων και Εσπερινών Γυμνασίων, Γεν. Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. της ευρύτερης περιοχής Αρκαλοχωρίου-Βιάννου (Αρκαλοχώρι, Ασήμι, Βιάννος, Θραψανό, Μελέσσες, Πύργος, [Τεφέλι], Χάρακας).

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 12:00-14:00, στο 2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου (περιοχή Ξηρόκαμπος), για τους θεολόγους εκπαιδευτικούς των Ημερήσιων και Εσπερινών Γυμνασίων, Γεν. Λυκείων και ΕΠΑ.Λ., της περιοχής Αγίου Νικολάου, Κριτσάς, Νεάπολης και Τζερμιάδων.

Ο Συντονιστής Ε.Ε. κλάδου ΠΕ01

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση