ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Παγκρήτιος Σύνδεσμος Θεολόγων Συνέλευση του Παγκρ. Συνδέσμου Θεολόγων

Συνέλευση του Παγκρ. Συνδέσμου Θεολόγων

E-mail Εκτύπωση

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Παγκρήτιου Συνδέσμου Θεολόγων, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, στο Ηράκλειο.

 

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ

ΘΕΤΙΔΟΣ 13, 71304 ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλ. & Φαξ: 2810 250543, κιν. 6944712278

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

 

Ηράκλειο, 30-1-2010

Αριθμ. Πρωτ. 1

 

Προς: Τους θεολόγους της Κρήτης (εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους)

Έδρες τους

Σεβαστοί πατέρες, αγαπητοί συνάδελφοι

Ευχόμαστε το έτος 2010 να είναι ειρηνικό και δημιουργικό στην προσωπική, οικογενειακή, σχολική και εκκλησιαστική ζωή όλων. Ευχόμαστε οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες, προστάτες των Γραμμάτων και της Παιδείας, να στηρίζουν και να φωτίζουν τη ζωή και το έργο σας.

Α. Σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, ώρα 10:30, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Όπως ορίζεται στο Καταστατικό του Συνδέσμου, θέματα της Συνέλευσης είναι:

  1. Γενικός Απολογισμός έτους 2009.
  2. Προγραμματισμός δραστηριοτήτων έτους 2010.

Με την ευκαιρία αυτή, για μια φορά ακόμη, τονίζουμε ότι η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση είναι εξαιρετικά σημαντικός θεσμός, για την ετήσια λογοδοσία του Συμβουλίου, την ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων και τον προγραμματισμό νέων δραστηριοτήτων. Πάνω απ’ όλα, είναι ευκαιρία για διάλογο και προσωπική κοινωνία.

Για την αποτελεσματικότερη παρουσία και αρτιότερη διακονία του Συνδέσμου μας επιβάλλεται η συμμετοχή όλων των συναδέλφων από ολόκληρη την Κρήτη, σε όλες τις δραστηριότητές του.

Θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας, στη δύσκολη και μεταβαλλόμενη εποχή που ζούμε, να ενημερωνόμαστε σχετικά με τις εξελίξεις, να είμαστε ευαίσθητοι απέναντι στις επίκαιρες προκλήσεις, να συμβάλλουμε με την κρίση και τη γνώμη μας, να συμμετέχουμε στις αποφάσεις.

Προσκαλούμε και παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους (κληρικούς, λαϊκούς, άνεργους, εργαζόμενους, αναπληρωτές, ωρομίσθιους, μόνιμους, συνταξιούχους) να μετέχουν στις δραστηριότητες του Συνδέσμου και να στηρίζουν με την παρουσία τους τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των δραστηριοτήτων του.

Β. Το Διοικητικό Συμβούλιο καταβάλλει προσπάθεια για πιο τακτική επικοινωνία μεταξύ μας. Γι’ αυτό, παρακαλούμε όλους ανεξαιρέτως, όσους είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα αλληλογραφίας του Συνδέσμου και παραλαμβάνουν την παρούσα επιστολή, να δηλώσουν στους εκπροσώπους των νομών τον αριθμό του προσωπικού κινητού τηλεφώνου. Χωρίς να καταργούμε την προβλεπόμενη παραδοσιακή ταχυδρομική έντυπη αλληλογραφία, στόχος της νέας προσπάθειας είναι η ταχύτερη, τακτικότερη, οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη ενημέρωση όλων για τις εκδηλώσεις μας. Παράλληλα, ευελπιστούμε στη δυνατότητα προγραμματισμού περισσότερων παγκρήτιων και κατά νομό εκδηλώσεων.

Για τον ίδιο λόγο, όσοι διαθέτετε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και δεν την έχετε δηλώσει ή δεν παραλαμβάνετε ηλεκτρονικές ενημερώσεις (προφανώς εξαιτίας λανθασμένης καταχώρησης) παρακαλούμε να αποστείλετε τα στοιχεία σας στο e-mail του Συνδέσμου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Για τη δήλωση του αριθμού κινητού τηλεφώνου παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στους:

  • κ. Νικόλαο Χριστοδουλάκη, τηλ. 28210 98862 και 6974567889 οι θεολόγοι του Ν. Χανίων.
  • κ. Θεόδωρο Ρηγινιώτη, τηλ. 28310 29026 και 6972104422, οι θεολόγοι του Ν. Ρεθύμνης.
  • π. Ανδρέα Καλιοντζάκη, τηλ. 2810 751641 και 6945931356, οι θεολόγοι του Ν. Ηρακλείου.
  • κ. Εμμαν. Φούσκη, τηλ. 28410 31373, και 6972271820 οι θεολόγοι του Ν. Λασιθίου.

Προκειμένου να παραλαμβάνετε πάντοτε την αλληλογραφία, αυτονόητη είναι η ανάγκη ενημέρωσης του Συμβουλίου, εάν τα στοιχεία της διεύθυνσής σας έχουν αλλάξει, καθώς και όταν μεταβληθούν στο μέλλον. Όσοι διαμένετε εκτός Κρήτης παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν είστε μέλη του Συνδέσμου και εάν θέλετε να παραλαμβάνετε τις ενημερώσεις του Δ.Σ. Παρομοίως, οι τυχόν φίλοι και συνεργάτες του Συνδέσμου που δεν είσαστε θεολόγοι και τακτικά μέλη του Συνδέσμου.

Γ. Ο Σύνδεσμός μας, με αφορμή τη διεθνή ημέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα, οργανώνει ανοικτή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο, το Σάββατο 6 Μαρτίου, ώρα 7:00 μ.μ., στο Σπίτι του Πολιτισμού, που βρίσκεται στην παλιά πόλη (πλατεία Μικρασιατών, καινούρια πλατεία δίπλα στο Ωδείο). Ομιλητές θα είναι:

  1. Ο κ. Θεόδωρος Ι. Ρηγινιώτης, θεολόγος - συγγραφέας.
  2. Η κ. Μαρία Β. Δημητριάδου, συγγραφέας.

Παρακαλείστε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση. Επισημαίνουμε ότι δεν θα αποσταλεί άλλη πρόσκληση.

Δ. Τέλος, προς ενημέρωσή σας, επισυνάπτουμε επιστολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίου, με θέμα την ίδρυση Συλλόγου για την ενίσχυση των έργων στην Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων.

Με πολλές ευχές και εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου

 

Ο Πρόεδρος

 

Γεώργιος Στριλιγκάς

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Αντώνιος Δουνδουλάκης

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 24 Ιούλιος 2010 11:35  

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση