ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα Ημερίδα για το διαδίκτυο

Ημερίδα για το διαδίκτυο

E-mail Εκτύπωση

Ημερίδα για μαθητές Λυκείου, σπουδαστές και φοιτητές οργάνωσε το Κέντρο Νεότητας της Ενορίας του Αγίου Τίτου Ηρακλείου.

Το Κέντρο Νεότητας της Ενορίας του Αγίου Τίτου με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου οργάνωσε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 10:00, Ημερίδα με Θέμα: Διαδίκτυο: Πλεόνασμα ανθρώπινης επικοινωνίας ή υστέρημα προσωπικής κοινωνίας;

Το θέμα ανέπτυξαν οι καθηγητές: κ.Νικολακάκης Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Σφακιανάκης Γεώργιος, Λέκτορας του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. κ. Αρβανίτης Χριστοφόρος, Εκλεγμένος Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας του Χριστιανισμού και της Θρησκείας στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Ηρακλείου, κ.Θεοδώρου Παύλος, Δρ. Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Northumbria της Αγγλίας, Διδάσκων στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Ηρακλείου.

Το συντονισμό είχε ο κ.Λίλης Ιωάννης, Δρ. Θεολογίας του Α.Π.Θ και διδάσκων στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Ηρακλείου. Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος μαθητές της Β΄βαθμιας εκπαίδευσης, σπουδαστές και φοιτητές. Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας Αγίου Τίτου, Επιμενίδου 3.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 08 Δεκέμβριος 2010 16:24  

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση