ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα Παιδαγωγικές συναντήσεις θεολόγων εκπαιδευτικών

Παιδαγωγικές συναντήσεις θεολόγων εκπαιδευτικών

E-mail Εκτύπωση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ*

Παρακαλούνται οι θεολόγοι καθηγητές/τριες όλων των Ημερήσιων και Εσπερινών  Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. των παρακάτω αναφερόμενων περιοχών  να προσέλθουν στις συναντήσεις παιδαγωγικής ενημέρωσης, με θέμα «Προγραμματισμός του διδακτικού έργου, σχεδιασμός της διδασκαλίας στο μάθημα των Θρησκευτικών» σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Α. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (εξαιρούνται τα σχολεία των περιοχών Μεσαράς, Μονοφατσίου και Βιάννου, για τα οποία θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστές συναντήσεις)

  1. Οι θεολόγοι καθηγητές/τριες των Ημερήσιων και Εσπερινών Γυμνασίων: Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012, ώρα 11:30 - 14:00, στο Επικοινωνιακό και Μορφωτικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης (Αλκιβιάδου 6, έναντι της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας, παραπλεύρως του Ραδιοφωνικού Σταθμού. Προσοχή: Δεν είναι το Πνευματικό Κέντρο στην πλατεία του Αγίου Μηνά).
  2. Οι θεολόγοι καθηγητές/τριες των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ: Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, ώρα 11:30 - 14:00, στον ίδιο χώρο, ό.π.

Οι συναντήσεις θα γίνουν σε αίθουσα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Ε.Μ.Ι. Στον χώρο υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης. Για όσους χρησιμοποιήσουν αστικό λεωφορείο, από το κέντρο της πόλης εξυπηρετούν οι γραμμές προς Κνωσό - Σκαλάνι - Φορτέτσα κτλ., στάση Μπεντεβή.

Β. ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ:

  1. Οι θεολόγοι καθηγητές/τριες των Ημερήσιων και Εσπερινών Γυμνασίων: Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012, ώρα 11:30 - 14:00, στο Ενοριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης «Η Κωνσταντινουπολειάδα» (Νέα Χώρα).
  2. Οι θεολόγοι καθηγητές/τριες των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ: Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, ώρα 11:30 - 14:00, στον ίδιο χώρο, ό.π.

Γ . ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ:

  1. Οι θεολόγοι καθηγητές/τριες όλων των Ημερήσιων και Εσπερινών  Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ.: Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, ώρα 11:30 - 14:00, στο Γ΄ Γυμνάσιο Ρεθύμνου (στο κέντρο της πόλης)*.

Εκπαιδευτικοί των Νομών Ηρακλείου και Χανίων που διδάσκουν και σε Γυμνάσιο και σε Λύκειο, θα προσέλθουν μόνο στη μία από τις δύο συναντήσεις, σε συνεννόηση με το σχολείο τους.

Ο Σχολικός Σύμβουλος

Γεώργιος Στριλιγκάς

------------------------------------------

(*) Έχουν  σταλεί στα σχολεία οι σχετικές προσκλήσεις.

(*) Η συνάντηση αναβάλλεται λόγω της προγραμματισμένης απεργίας. Ως νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της συνάντησης ορίζεται η Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012, ώρα 11:30 -14:00, στο Γ΄ Γυμνάσιο Ρεθύμνου (στο κέντρο της πόλης).

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012 20:57  

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση