ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα
Ανακοινώσεις - Επίκαιρα

Επιμορφωτικές συναντήσεις για νεοδιορισθέντες και αναπληρωτές θεολόγους εκπαιδευτικούς

E-mail Εκτύπωση

Αγαπητές και αγαπητοί  συνάδελφοι

Θερμά συγχαρητήρια για την τοποθέτησή σας στην περιφέρεια ευθύνης μου. Εύχομαι από καρδιάς καλή θητεία, καλή χρονιά, καλή δύναμη στο έργο σας.

Σας προσκαλώ στην πρώτη μας επιμορφωτική/ενημερωτική συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Α. Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 11:00-14:00: Για τους νεοδιόριστους, αναπληρωτές, ωρομίσθιους θεολόγους εκπαιδευτικούς των Δ/νσεων Ηρακλείου και Λασιθίου.

Β. Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 11:00-14:00: Για τους νεοδιόριστους, αναπληρωτές, ωρομίσθιους θεολόγους εκπαιδευτικούς των Δ/νσεων Ρεθύμνου και Χανίων.

Θεματολογία των συναντήσεων: Αλληλογνωριμία, διερεύνηση επιμορφωτικών αναγκών, προγραμματισμός του εκπαιδευτικού έργου στα Θρησκευτικά.

Οι πρώτες αυτές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως. Για να συνδεθείτε, αναζητείστε τη διαδικτυακή διεύθυνση στο έγγραφο το οποίο έχει σταλεί στο σχολείο σας.

Οι συναντήσεις απευθύνονται προς  νεοδιορισθέντες μόνιμους και αναπληρωτές θεολόγους εκπαιδευτικούς, καθώς και εκπαιδευτικούς που έχουν τοποθετηθεί για πρώτη φορά στην περιοχή ευθύνης με μετάταξη, μετάθεση κλπ. Εάν κάποιος εκπαιδευτικός κωλύεται να λάβει μέρος στη συνάντηση της περιοχής του, μπορεί να συμμετέχει εναλλακτικά στην άλλη συνάντηση. Οι συναντήσεις γίνονται χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Εύχομαι προς όλες και όλους καλό ξεκίνημα, καλή χρονιά!

Ο Συντονιστής Ε.Ε. κλάδου ΠΕ01

Γεώργιος Στριλιγκάς

 

Βιβλιοκρισία

E-mail Εκτύπωση

Παραλάβαμε και δημοσιεύουμε βιβλιοκρισία του Μιχάλη Τσακιράκη για το νέο βιβλίο "Να, πως κύλησε μια ζωή" του Γιώργου Σκλήρη, έκδοση-συνεργασία π. Σταμάτη Σκλήρη και π. Αντωνίου Μπιλάλη.

Περισσότερα...

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2022 21:13
 

Εξ αποστάσεως επιμορφωτική συνάντηση για θεολόγους εκπαιδευτικούς

E-mail Εκτύπωση

Εξ αποστάσεως επιμορφωτική συνάντηση για τους θεολόγους εκπαιδευτικούς της περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 18:00-19:30, με θέμα:

«Ψηφιακό υλικό για τα  Θρησκευτικά: Παιδαγωγικές και Διδακτικές προσεγγίσεις»

Εισηγήτρια:

Βασιλική Μητροπούλου,

Καθηγήτρια, με ειδίκευση Παιδαγωγικά και Διδακτική των Θρησκευτικών και με χρήση ΤΠΕ, Διευθύντρια Εργαστηρίου Παιδαγωγικής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.

Η συνάντηση θα γίνει εξ αποστάσεως, μέσω της εφαρμογής Webex Meetings. Η διεύθυνση σύνδεσης έχει αποσταλεί με σχετικό έγγραφο στις σχολικές μονάδες.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη συνάντηση είναι προαιρετική και γίνεται χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Ο Συντονιστής Ε.Ε. κλάδου ΠΕ01

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 21 Φεβρουάριος 2022 08:58
 

Εορτή Τριών Ιεραρχών: Διαδικτυακή εκδήλωση της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης

E-mail Εκτύπωση

Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης διοργανώνει εόρτια διαδικτυακή εκδήλωση, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, ώρα 17:00. Στόχος της εκδήλωσης είναι ο διάλογος και ο προβληματισμός για το μέλλον της Παιδείας στον τόπο μας, με επίκεντρο τη θέση των Νέων Τεχνολογιών στη ζωή μας.

Περισσότερα...

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 28 Ιανουάριος 2022 12:23
 

2η Ανακοίνωση του 8ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του ΙΑΚΕ

E-mail Εκτύπωση

Το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών ανακοινώνει προς τα μέλη, τους συνεργάτες, τους φίλους του και κάθε ενδιαφερόμενο, την παράταση της προθεσμίας υποβολής περιλήψεων, για τη συμμετοχή εισηγητών στο 8ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, με κεντρικό θέμα:

«Κοινωνία, Εκπαίδευση και Πολιτική: Σχέσεις και ανασχέσεις»

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, από 8 έως 10 Ιουλίου 2022. Οι εργασίες θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία των εισηγητών. Ταυτόχρονα, στο Πρόγραμμα του Συνεδρίου εντάσσονται, για όσους εισηγητές επιθυμούν, συνεδρίες παρουσίασης εισηγήσεων από απόσταση, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής τηλεδιάσκεψης και αναρτημένες ψηφιακές ανακοινώσεις. Οι επίσημες γλώσσες του 8ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου θα είναι η Ελληνική και η Αγγλική και οι εισηγητές θα μπορούν να υποβάλουν τις περιλήψεις τους στη γλώσσα που επιθυμούν.

Η προθεσμία υποβολής περιλήψεων παρατείνεται μέχρι 31 Ιανουαρίου 2022.

Περισσότερα...

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 26 Ιανουάριος 2022 13:23
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση