ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα
Ανακοινώσεις - Επίκαιρα

Eνημερωτικές συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης

E-mail Εκτύπωση

Το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης προγραμματίζει ενημερωτικές-επιμορφωτικές συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων της Δ.Δ.Ε. Χανίων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 18:00 -20:00, μέσω εφαρμογής τηλεδιάσκεψης.

Η συνάντηση των θεολόγων εκπαιδευτικών θα γίνει στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Θεολόγων, την ίδια ώρα.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 22 Δεκέμβριος 2020 10:59
 

Εκπαιδευτικό–Διεπιστημονικό Πρόγραμμα Υποστήριξης Γλωσσικού Γραμματισμού στη Δ/θμια Εκπαίδευση

E-mail Εκτύπωση

Ξεκίνησε η υλοποίηση του «Εκπαιδευτικού–Διεπιστημονικού Προγράμματος Υποστήριξης Γλωσσικού Γραμματισμού στη Δ/θμια Εκπαίδευση», με διαδικτυακή ενημερωτική-επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να λάβουν μέρος, η οποία έγινε την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021.

Το Πρόγραμμα υποστηρίζεται από 11 συνεργαζόμενους/ες Συντονιστές/ριες Εκπαιδευτικού Έργου, διάφορων ειδικοτήτων Δ/θμιας Εκπ/σης, του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης. Με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας θα υλοποιηθεί κατά το τρέχον σχολικό έτος. Μπορούν να λάβουν μέρος εκπαιδευτικοί διάφορων ειδικοτήτων, αρμοδιότητας των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου που συμμετέχουν, μεταξύ των οποίων και θεολόγοι εκπαιδευτικοί.

Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα και το σχετικό υποστηρικτικό υλικό: https://bit.ly/3qP9gYL

Δείτε τον ιστότοπο του Προγράμματος: https://linguiliteracy.wordpress.com

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Πρόγραμμα πατήστε: https://bit.ly/3iGrbOw

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 23 Ιανουάριος 2021 12:39
 

Εορτή των Τριών Ιεραρχών

E-mail Εκτύπωση

Σύμφωνα με την εγκύκλιο Φ1/6883/ΓΔ4/21-01-2021  του Υπουργείου Παιδείας, οι εορταστικές εκδηλώσεις στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, παραμονή της ημέρας εορτασμού των Τριών Ιεραρχών. Οι εκδηλώσεις αυτές θα έχουν διάρκεια έως δύο διδακτικές ώρες.

Mε απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν και σύμφωνα με τα ισχύοντα, στην περιοχή, υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον covid 19 που προβλέπονται για τους ιερούς ναούς, δύναται αντιπροσωπεία μαθητών/τριών να παραστεί στον εκκλησιασμό του ιερού ναού της περιοχής που εδρεύει το σχολείο. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 23 Ιανουάριος 2021 11:21
 

Εγκύκλιος του ΥΠΑΙΘ για την αξιολόγηση εξ αποστάσεως

E-mail Εκτύπωση

Το Υπουργείο Παιδείας έστειλε στις σχολικές μονάδες την εγκύκλιο 167603/ΓΔ4/09-12-2020, με θέμα «Εγκύκλιος για την εξ αποστάσεως υλοποίηση της (ισχύουσας) αξιολόγησης των μαθητών/τριών Δ/θμιας Εκπ/σης για το σχολικό έτος 2020-21».

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι εκπαιδευτικοί ενθαρρύνονται και μπορούν να πραγματοποιήσουν με ηλεκτρονικά μέσα εξ αποστάσεως ωριαίες ή ολιγόλεπτες γραπτές δοκιμασίες, όπως αυτές προβλέπονται από τις υφιστάμενες διατάξεις για την αξιολόγηση. Για τη διενέργεια αυτών των δοκιμασιών μπορούν να αξιοποιηθούν τα περιβάλλοντα ασύγχρονης εκπαίδευσης e-class και e-me, καθώς και κάθε πρόσφορο μέσο.

Δείτε την εγκύκλιο

Δείτε παράρτημα Οδηγιών για τη δοκιμασία γνώσεων με το εργαλείο "Polling" του Webex Meetings

 

Σεμινάριο για θεολόγους εκπαιδευτικούς για την αξιολόγηση του μαθητή εξ αποστάσεως

E-mail Εκτύπωση

Σύμφωνα με  την εγκύκλιο 167603/ΓΔ4/09-12-2020 του ΥΠΑΙΘ, με θέμα «Εγκύκλιος για την εξ αποστάσεως υλοποίηση της (ισχύουσας) αξιολόγησης των μαθητών/τριών Δ/θμιας Εκπ/σης για το σχολικό έτος 2020-21», οι εκπαιδευτικοί μπορούν να πραγματοποιήσουν με ηλεκτρονικά μέσα εξ αποστάσεως ωριαίες ή ολιγόλεπτες γραπτές δοκιμασίες, όπως αυτές προβλέπονται από τις υφιστάμενες διατάξεις για την αξιολόγηση. Για τη διενέργεια αυτών των δοκιμασιών μπορούν να αξιοποιηθούν τα περιβάλλοντα ασύγχρονης εκπαίδευσης e-class και e-me.

Για την  εξυπηρέτηση αυτής της ανάγκης, προγραμματίζεται σεμινάριο εξ  αποστάσεως,  μέσω της εφαρμογής Webex Meetings, με θέμα: «Αξιολόγηση του μαθητή με διαδικασίες εξ  αποστάσεως εκπαίδευσης».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 18:00-20:00, στη διαδικτυακή διεύθυνση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Θεολόγων Κρήτης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 12 Δεκέμβριος 2020 20:28 Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση