ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα
Ανακοινώσεις - Επίκαιρα

Νέος κύκλος επιμορφωτικών συναντήσεων για θεολόγους εκπαιδευτικούς

E-mail Εκτύπωση

Αγαπητές και αγαπητοί  συνάδελφοι

Σας ενημερώνω για τα παρακάτω θέματα:

Α. Το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης ξεκινά, από την τρέχουσα εβδομάδα, νέο κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων, το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα θέματα, με πληροφορίες για τα θέματα, τους εισηγητές και τις διαδικτυακές διευθύνσεις, υπάρχει στη διεύθυνση: https://pekes.pdekritis.gr/epimorfosi

Β. Από την προσεχή εβδομάδα, ξεκινά νέος κύκλος διαδικτυακών ενημερωτικών-επιμορφωτικών συναντήσεων για θεολόγους εκπαιδευτικούς. Στις συναντήσεις της α΄ φάσης, οι οποίες εντάσσονται στο προαναφερθέν πρόγραμμα του ΠΕ.Κ.Ε.Σ., θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, λόγω των έκτακτων συνθηκών. Στη β΄ φάση, θα ακολουθήσουν θέματα τα οποία προέκυψαν από τη διερεύνηση επιμορφωτικών αναγκών, η οποία έγινε στον πρόσφατο κύκλο επιμορφωτικών συναντήσεών μας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2020 14:08 Περισσότερα...
 

Επιμορφωτικά σεμινάρια του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

E-mail Εκτύπωση

Το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης ξεκινά, από την τρέχουσα εβδομάδα, νέο κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και θέματα για την υποστήριξη των θεολόγων εκπαιδευτικών και για τη διδασκαλία των Θρησκευτικών.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων, το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα θέματα, με πληροφορίες για τα θέματα, τους εισηγητές και τις διαδικτυακές διευθύνσεις των σεμιναρίων, υπάρχει στη διεύθυνση: https://pekes.pdekritis.gr/epimorfosi

Περισσότερα...

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2020 15:29
 

Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης (2020-21)

E-mail Εκτύπωση

Αξιόλογα Εκπαιδευτικά Προγράμματα εκπονούνται και στο φετινό σχολικό έτος στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, τα οποία απευθύνονται σε σχολικές ομάδες και μαθητές όλων των βαθμίδων. Αυτά είναι:

Α) Μία βόλτα στην ΟΑΚ

Β) Δομήνικος Θεοτοκόπουλος: ο ζωγράφος του Θεού

Γ) Η ΕΙΚΟΝΑ: Κατανοώντας τα χρώματα και τα σύμβολα

Δ) «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ το τίμημα!»

Ε) Το τραγούδι της λευτεριάς – Ταξιδεύοντας στην Ελληνική Επανάσταση του 1821

Στ) «Μικρός λαός και πολεμά» – Η Μάχη της Κρήτης 80 χρόνια μετά

Ζ) «Γεννήθηκα Ελληνίδα»

Η) Εκπαιδευτικές Δράσεις για την Οικολογία

Θ) Τα Βότανα της Βίβλου

Περισσότερα...

 

 

Ενημερωτική συνάντηση για αναπληρωτές/τριες θεολόγους εκπαιδευτικούς

E-mail Εκτύπωση

Αγαπητές και αγαπητοί  συνάδελφοι

Εύχομαι από καρδιάς γόνιμο και δημιουργικό το σχολικό έτος, καλή δύναμη στο έργο σας!

Σας ενημερώνω ότι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, ώρα 18:00-20:00, θα πραγματοποιήσουμε ενημερωτική συνάντηση για αναπληρωτές/τριες θεολόγους εκπαιδευτικούς, με θέμα: «Προγραμματισμός του εκπαιδευτικού έργου στα Θρησκευτικά: Τα νέα Προγράμματα Σπουδών». Η συνάντηση θα γίνει από απόσταση, μέσω της εφαρμογής Webex Meetings, στη διεύθυνση που έχει αποσταλεί με σχετικό έγγραφο στις σχολικές μονάδες. 

Η συνάντηση γίνεται απογευματινή ώρα, ύστερα από αιτήματα συναδέλφων, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας. Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική και γίνεται χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Συντονιστής Ε.Ε. κλάδου Θεολόγων - ΠΕ01

Γεώργιος Στριλιγκάς

 

Ενημερωτικές-επιμορφωτικές συναντήσεις για θεολόγους εκπαιδευτικούς

E-mail Εκτύπωση

Αγαπητές και αγαπητοί  συνάδελφοι

Σας ενημερώνω για τις ενημερωτικές-επιμορφωτικές συναντήσεις, με θέμα «Προγραμματισμός του εκπαιδευτικού έργου στα Θρησκευτικά: Τα νέα Προγράμματα Σπουδών», για τους θεολόγους εκπαιδευτικούς της περιοχής ευθύνης μου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  1. Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020, ώρα 12:00-14:00: Θεολόγοι που υπηρετούν σε Γυμνάσια της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου.
  2. Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020, ώρα 12:00-14:00: Θεολόγοι που υπηρετούν σε Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου.
  3. Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, ώρα 12:00-14:00: Θεολόγοι που υπηρετούν σε Γυμνάσια Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων.
  4. Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, ώρα 12:00-14:00: Θεολόγοι που υπηρετούν σε Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων.
  5. Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020, ώρα 12:00-14:00: Θεολόγοι που υπηρετούν σε Γυμνάσια των Δ/νσεων Δ/θμιας Εκπ/σης Λασιθίου και Ρεθύμνου.
  6. Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020, ώρα 12:00-14:00: Θεολόγοι που υπηρετούν σε Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) των Δ/νσεων Δ/θμιας Εκπ/σης Λασιθίου και Ρεθύμνου.
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2020 21:19 Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση