ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Ανακοινώσεις - Επίκαιρα
Ανακοινώσεις - Επίκαιρα

Χριστιανικό ήθος και κανονική πράξη της Εκκλησίας: Παράδοση, εκκοσμίκευση, ανανέωση

E-mail Εκτύπωση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεολογική ημερίδα του Παγκρήτιου Συνδέσμου Θεολόγων, με θέμα «Χριστιανικό ήθος και κανονική τάξη της Εκκλησίας: Παράδοση, εκκοσμίκευση, ανανέωση», το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012.

Περισσότερα...
 

Εκδήλωση του Ιδρύματος "Άρτος Ζωής" με θέμα: "Νεοναζιστικός παγανισμός και Ορθόδοξη Εκκλησία"

E-mail Εκτύπωση

Το Ίδρυμα Αρτος Ζωής και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνιολογίας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργάνωσαν εκδήλωση στις 26 Νοεμβρίου στην Νομική Σχολή Αθηνών με κεντρικό θέμα: «Νεοναζιστικός παγανισμός και Ορθόδοξη Εκκλησία».

Περισσότερα...
 

Αποτελέσματα διαγωνισμού ζωγραφικής και φωτογραφίας "SAPREJ 2012"

E-mail Εκτύπωση

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός ζωγραφικής, φωτογραφίας και τέχνης με θέμα: “ Η ΟΙΚΟ-ΚΡΙΣΗ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ’’ που  διοργάνωσε το Ινστιτούτο Θεολογίας και Οικολογίας της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης  (ΟΑΚ) στο πλαίσιο του συνεδρίου για τις “Βιώσιμες εναλλακτικές προτάσεις για τον περιορισμό της φτώχειας και οικολογική δικαιοσύνη” (SAPREJ: Sustainable Alternatives for Poverty Reduction and Ecological Justice).

Περισσότερα...
 

Η Συντονιστική Ομάδα Αδιόριστων Θεολόγων για τις κενές θεολογικές θέσεις

E-mail Εκτύπωση

Η Συντονιστική Ομάδα Αδιορίστων Θεολόγων απέστειλε νέα διαμαρτυρία στο Υπουργείο Παιδείας για τις ελάχιστες προσλήψεις θεολόγων, κατά την πρόσφατη φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι οποίες κάλυψαν μόνο περίπου το 10 % των αναγκών. Ακόμη, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση την οποία παραλάβαμε και δημοσιεύουμε:

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 23 Νοέμβριος 2012 23:03 Περισσότερα...
 

Επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας για τις κενές θέσεις θεολόγων

E-mail Εκτύπωση

Νέα επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Θεολόγων προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, για τη συνεχιζόμενη έλλειψη θεολόγων καθηγητών σε πολλά σχολεία της Κρήτης και τη μη κάλυψη των υπαρχόντων κενών  με προσλήψεις μόνιμων ή αναπληρωτών εκπαιδευτικών. 

Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση